Locatie

 

Haarlem Apartment

Holiday apartment for rent

Locatie

 

Dicht bij openbaar vervoer, winkels en het centrum

Het huis ligt in het centrum van Haarlem, 7 minuten lopen van het treinstation en 15 minuten van de ‘Grote Markt’ (de oude binnenstad), met een markt op dinsdag en zaterdag. In de straten rondom deze markt zijn veel restaurants en winkels.

 

In de directe omgeving van het huis (150m) vindt u onder meer een bakker, een apotheek en een kruidenierswinkel. Het is 5 minuten fietsen naar de supermarkt.

 

De trein naar Amsterdam vertrekt minimaal 4 keer per uur. U doet er ongeveer 15 minuten over naar het Centraal Station in Amsterdam.

 

Strand, Nationaal Park en duinmeer

Het huis ligt gunstig ten opzichte van het strand van Bloemendaal: 25 minuten op de fiets, 10 minuten met de auto, ongeveer 15 minuten met de bus en minder dan 10 minuten met de trein naar Zandvoort.

 

Op slechts 15 minuten fietsen of 10 minuten met de bus vindt u het mooie natuurpark 'De Kennemerduinen'. In dit duingebied ligt een duinmeer waarin u heerlijk kunt zwemmen. Het meer is ook geschikt voor kleine kinderen door de ondiepe gedeelten die met boeien zijn afgeschermd.

 

Fietsen huren

U kunt fietsen huren bij het treinstation voor ongeveer € 12 per dag.

 

Toeristische informatie

www.visithaarlem.org/home.html

www.haarlemmarketing.co.uk/about-haarlem/